Romana Romana  Engleza Engleza   

Data: 05.10.2010Metrorex continua seria proiectelor culturale în metroul bucurestean.Vineri, 01 octombrie 2010, a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie “Bucurestiul in alb si negru”, initiata de Asociatia “ Bucurestiul meu drag” in parteneriat cu Metrorex. ...

Pe peronul statiei de metrou Piata Unirii 1, apoi Piata Unirii 2 in jur de 30 de fotografi amatori si-au prezentat creatiile calatorilor. Vernisajul, absolut atipic, a continuat în statiile Universitate si Piata Romana, cu scurte stationari pe peroane. Inedita expozitie a reusit implicarea publicului calator in viata de zi cu zi a comunitatii dar si dezvaluirea unor aspecte din latura nevazuta a orasului.
S-au exprimat opinii de catre caltori in sensul organizarii unor expozitii permanente in zone de vizibilitate din statii in scopul diminuarii stresului cotidian. Periplul s-a incheiat la Libraria Carturesti (Cafeneaua Verona) unde fotografiile au fost expuse pentru o perioada de doua saptamani; expozati si vizitatori deopotriva au fost intampinati de gazde cu dovleac copt, mere, nuci si must.
Manifestarea a trecut dincolo de nivelul exersarii competentelor de comunicare, devenind instrument de sensibilizare a semenilor fata de ceea ce ne inconjoara.
Si prin acest nou proiect cultural parteneriatul “Metrorex” si “ Bucurestiul meu drag” spera sa transforme aspectele cotidiene, locurile si oamenii pe langa care trecem zilnic, in repere vii si relevante ale vietii noastre, ce merita sa fie considerate speciale pentru a fi respectate si pastrate.Calculator ruta

Alegeti statia de plecare

Alegeti destinatia dorita

Comunicate de presa