Romana Romana  Engleza Engleza   

Data: 29.09.2010.C. METROREX S.A. a semnat in data de 21.09.2010, cu Asocierea firmelor S.C. SOMET S.A. - S.C. SCHINDLER ROMANIA S.R.L. - S.C. TIAB S.A., contractul de achizitie publica atribuit ca urmare a organizarii unei proceduri de licitatie deschisa, avand ca obiect „Facilitati pentru accesul persoanelor cu handicap in reteaua de metrou existenta. Lifturi si platforme”. ...

De mentionat faptul ca atribuirea contractului avand ca obiect montarea de lifturi care se vor utiliza atat la interior cat si la exterior, in mod deosebit pe trasee directe de la nivel stradal la nivel peron, se inscrie in actiunile S.C. METROREX S.A. orientate in vederea asigurarii de facilitati pentru accesul persoanelor cu dizabilitati in reteaua de metrou existenta.
Pornind de la preocuparea majora, axata pe satisfacerea interesului public, S.C. METROREX S.A s-a preocupat in permanenta pentru asigurarea 100% a accesibilitatii publicului calator intr-un mijloc de transport in comun, semnificativ ca pondere, cum este metroul bucurestean.
S.C. METROREX S.A. si-a manifestat interesul si deschiderea, inca inainte de anul 2000, fata de problema asigurarii de facilitati pentru accesul persoanelor cu dizabilitati la transportul public subteran.
Valoarea contractului este de 68.229.533,62 lei, finantarea urmand a fi asigurata in cadrul unui acord incheiat cu Banca Europeana de Investitii, apartinand componentei de accesibilizare a retelei de metrou.
Durata in care constructorul s-a angajat sa finalizeze lucrarile care fac obiectul contractului este de 12 luni.Calculator ruta

Alegeti statia de plecare

Alegeti destinatia dorita

Comunicate de presa