Romana Romana  Engleza Engleza   

Data: 03.02.2010 Administratia METROREX prezinta publicului calator un nou proiect cultural in metroul bucurestean “SE CAUTA CELE MAI FRUMOASE POEZII ALE COPIILOR DIN ORAS” ...

Proiect promovat de ONG-ul Ajutor REAL si sustinut de METROREX prin promovarea in statiile de metrou.
Campania consta in selectarea celor mai frumoase poezii ale copiilor bucuresteni din clasele I-VIII inclusiv. Poeziile sunt asteptate pe adresa de e-mail contact@ajutor-real.ro, sau pe adresa Clubul de Arte din incinta Teatrului de Opereta( b-dul N.Balcescu, nr.2, sector1), pana la data de 20 februarie 2010.
Un juriu profesionist al Asociatiei Scriitorilor Bucuresti, filiala a Uniunii Scriitorilor din Romania, va alcatui o antologie cu cele mai frumoase poezii si copii cei mai talentati vor fi premiati la inceputul lunii martie.
Volumul va fi pus in vanzare in Librariile Humanitas si Eminescu iar fondurile obtinute in urma vanzarii cartii vor fi investite intr-un program de de sustinere a copiilor talentati care se remarca in urma acestei actiuni.
Va invitam, asadar, sa participati la selectie; parintii sunt rugati ca alaturi de poeziile copiilor sa mentioneze numele copilului, varsta, scoala de care apartine, clasa, adresa personala si un numar de telefon pentru contact. Va dorim mult succes si
Sa invinga cei mai buni!Calculator ruta

Alegeti statia de plecare

Alegeti destinatia dorita

Comunicate de presa